پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
بسیج میراث ماندگار امام راحل و نماد همراهی مردم با نظام است

حوزه/ رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر نقش بی‌بدیل بسیج در پاسداری از انقلاب و ضرورت معرفی صحیح این نهاد مردمی در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، در دیدار با سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، که در محل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به دفاع حضرت زهرا(س) از ولایت، بر جایگاه مهم و اثرگذار بسیج در عرصه‌های مختلف جمهوری اسلامی تأکید کرد.

وی با یادآوری ابتکار امام خمینی(ره) در تشکیل بسیج در سال ۱۳۵۸، این نهاد را نیرویی مؤمن، انقلابی و تکلیف‌مدار دانست که از آغاز برای حضور مسئولانه در همه میدان‌های مورد نیاز نظام پایه‌گذاری شد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه روحیه ایستادگی بسیج امتداد مسیر یاران پیامبران است، گفت: این ویژگی در دوران دفاع مقدس و حتی در جنگ ۱۲ روزه به‌خوبی نمایان شد و مردم بار دیگر ثابت کردند که همگی بسیجی‌اند و در برابر دشمن دچار سستی و تردید نمی‌شوند.

آیت‌الله حسینی بوشهری در ادامه با اشاره به نقش برجسته بسیجیان در حوزه‌های فرهنگی، عمرانی و دفاعی اظهار داشت: شعارهای اصلی بسیج همچون معنویت، دلدادگی و انتظار، از ابتدا تاکنون کارآمد و بجا بوده و شعار امسال هفته بسیج با عنوان «بسیج با مردم و برای مردم» اهمیت همین رویکرد را بازتاب می‌دهد.

ضرورت مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن

وی یکی از مهم‌ترین وظایف امروز را معرفی صحیح و گسترده بسیج دانست و هشدار داد: دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و سایبری تلاش می‌کند تصویری مغشوش از این نهاد مردمی ارائه دهد. این در حالی است که بسیج متعلق به تمام اقشار جامعه، از مراجع تقلید تا پزشکان، کارگران و سایر صنوف است و نیروهای آن با روحیه تکلیف‌مداری در مسیر الهی گام برمی‌دارند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: هیچ نهادی در کشور همچون بسیج، چنین گستره و جامعیتی ندارد و استفاده درست از این ظرفیت بزرگ باید رضایت خداوند و سپس رضایت مردم را به همراه داشته باشد؛ چراکه حضور فعال بسیج در هر عرصه‌ای دستاوردهای ارزشمندی را رقم می‌زند.

وی در پایان خاطرنشان کرد که تربیت بسیجی قادر است اختلاف‌ها را به هم‌افزایی و هماهنگی تبدیل کند و حتی کسانی که عضو رسمی بسیج نیستند اما روحیه بسیجی دارند، در حقیقت بسیجی به شمار می‌آیند. بسیج محدود به یک هفته نیست و همه روزهای سال می‌تواند روز بسیج باشد.

انتهای خبر /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha